Pentru ca jocurile fac parte din viata unui calculatorist am introdus si sectiunea asta....

- De jucat prefer sa joc rts-uri(real time strategy) iar ca fps (first person shooter) prefer Counter-Strike (pentru multiplayer). Ca fps am reusit sa termin (pentru ca mia placut) Quake 2, Mass Effect si Painkiller, cu masini mia placut NFS2 & Underground, Pod(primul joc cu "roti" 3d) si Revolt(joc facut initial de catre programaori pentru ei), iar genul rpg(rolle play game, cele gen Tomb Rider) mia placut Sanitarium, The Witcher, Sacred2:Fallen Angel si Commandos SE, un joc dragut intre rts si rpg neagresiv si misto e Gruntz.

- Celor care doresc cand sa aiba o experienta cat mai placuta cand se joaca, le recomand sa citeasca sectiunea PC Security & Health, pentru a elibera resursele calculatorului, astfel incat jocul sa aiba la dispozitie maximul de resurse de la calculator; recomand cand se joaca sa se inchida odc sau dc++, su messengerul, astfel incat procesorul si ram-ul ramane doar pentru joc; pentru cei mai "disperati" le recomand sa creeze profiluri hardware( de exemplu nu este necesar pentru joc ca windows-ul sa initializeze driver-ul tvtuner-ului sau al floppy-disk-ului, acestea se pot seta ca disable sub un profil anume, ca si alte device-uri). Foarte important ca la jocuri sa se stie de shortcut-urile din tastatura (schimbarea armei cu o simpla apasare de tasta sau selectare unui grup la rts cu o anumita tasta) astfel se poate castiga viteza.

- Cel mai bun rts il consider a fi Starcraft Broodwar: am o gasca de harti si campanii; daca da-ti click aici puteti face download la fontul Starcraft , cu care puteti scrie cu caractere ca cele din joc.

- Si fiind inebunit de jocul Broodwar am creat si un afis cu el, pentru a face download la el da-ti click http://www.rapidshare.com/files/77456611/brood.rar.

- ce jocuri imi mai plac? in ordinea preferintelor sunt(toate rts-uri :D): Battle for Middle Earth (varianta 2 mi s-a parut mai putin consistenta ca story dar grafica si "motorul" sunt mai bune), Codename: Panzers Phase 1 & 2, Warcraft 2, Blitzkrieg(toate versiunile Rolling Thunder, Burning Horizont), Warhammer 4000 Dawn of War, Ground Control(1 & Dark Conspiracy), Sudden Strike(1 & Forever)1944-Battle for the Bulge, Desert Rats vs Afrika Korps, Homeworld 2, Rise of Nations, Armies of Exigo, Empire Earth, Earth 2160, Red Alert 2, Command & Conquer Generals.